برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اداره تغذیه::
کارکنان::
راهنمای واحد::
فرآیند کاری::
سوالات متداول::
اخبار و اطلاعیه ها::
تماس با ما::
مجله تغذیه::
آنچه که باید بدانیم؟::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
ابزار اینترنت

..
:: ویتامین B۱۲ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۲/۴/۲۴ | 
   
ویتامین B۱۲ یا کوبالامین یک ویتامین حساس و مهم برای بدن می باشد. این ویتامین برای تکثیر سلولی (خونسازی) و عملکرد سیستم عصبی ضروری می باشد. این ویتامین بسیار حساس است و قابلیت تحمل نور ، حرارت و مواد اسیدی و قلیایی را ندارد. باکتری های تولید کننده B۱۲ در دستگاه گوارش انسان ، از دهان و لثه و حلق تا روده بزرگ ، زندگی می کنند.ویتامین در منابع حیوانی مانند جگر، شیر، پنیر و تخم مرغ وجود دارد و دارای ۴ درصد کبالت است. کمبود آن منجر به بیماری کم‌خونی وخیم و غیر طبیعی شدن گویچه‌های قرمز خون می‌شود.
دفعات مشاهده: ۳۴۳۹ بار   |   دفعات چاپ: ۵۴۴ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: ویتامین B۵ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۰/۱۱/۲ | 
ویتامین B۵ یا اسید پانتوتِنیک یکی از ویتامین‌های گروه ب است. نام این ویتامین از کلمهٔ یونانی پانتوتن (به یونانی: παντόθεν) به معنای از همه جا ریشه می‌گیرد. علت این نام‌گذاری این است که مقدار کمی از این ویتامین در تقریباً همهٔ غذاها یافت می‌شود.
دفعات مشاهده: ۳۸۲۲ بار   |   دفعات چاپ: ۷۵۳ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: ویتامینB۹ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۰/۹/۱ | 

 ویتامین  B۹:

اسید فولیک که به نام‌های فولات یا ویتامین B۹ نیز خوانده می‌شود برای بسیاری از اعمال بدن از جمله سلامتی سیستم عصبی، خون و یاخته‌ها حیاتی و اساسی است. این ویتامین بدن را در مقابل بیماری‌های قلبی، نقصهای مادر زادی، پوکی استخوان و سرطان‌های مشخصی حفظ می‌کند.

دفعات مشاهده: ۴۸۷۹ بار   |   دفعات چاپ: ۹۸۱ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: پرهیزات غذایی در طب سنتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۰/۸/۱ | 
پرهیزات غذایی در طب سنتی

پرهیزات غذایی در طب سنتی 

در تغذیه نوین دستورالعمل‌های مناسب غذایی در قالب هرم غذایی و یا بشقاب سلامت ارائه می‌شود؛ و میزان دریافتی لازم برای هرکدام از گروه های غذایی به صورت روزانه مشخص می‌شود.

دفعات مشاهده: ۷۵۲۸ بار   |   دفعات چاپ: ۱۷۵۳ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: ویتامین ب۳ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۰/۶/۹ | 
ویتامین B۳ (یا نیاسین) ضد بیماری پلاگر در انسان و بیماری زبان سیاه در سگ است. این ویتامین در ساختمان مولکولی کوآنزیم نیکوتین آمید آدنین دی‌نوکلئوتید (NAD) و نیکوتین آمید آدنین دی‌نوکلئوتید فسفات (NADP) شرکت دار
دفعات مشاهده: ۵۱۵۷ بار   |   دفعات چاپ: ۱۰۸۵ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: ویتامین ب۱ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۰/۴/۱۲ | 
تیامین یا ویتامین ب۱ :                                             
این ویتامین تأثیرات بسیار مهمی در سوختن قندها در بدن و عملکرد اعصاب دارد. تیامین از راه روده جذب خون می‌شود. تغییراتی بر روی آن صورت می‌گیرد و آماده استفاده بافت‌ها می‌گردد. یکی از موادی که در جذب آن اختلال ایجاد می‌کند، الکل است که مصرف زیاد آن موجب کمبود ویتامین تیامین می‌شود. این ویتامین در بدن ذخیره نمی‌شود.
  

  
دفعات مشاهده: ۴۲۷۷ بار   |   دفعات چاپ: ۹۳۶ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: ویتامین ب۲ : ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۰/۳/۱ | 


ویتامین ب۲

                   
دفعات مشاهده: ۳۵۵۱ بار   |   دفعات چاپ: ۹۴۳ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: ویتامین f ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱۲/۲ | 

ویتامین F
دفعات مشاهده: ۷۴۷۹ بار   |   دفعات چاپ: ۹۱۸ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: ویتامین E ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ | 


           
 
دفعات مشاهده: ۵۰۰۱ بار   |   دفعات چاپ: ۹۳۲ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش مجله تغذیه اینجا را کلیک کنید.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 85 queries by YEKTAWEB 4709