[صفحه اصلی ]    
بخش‌های اصلی
معاونت دانشجویی::
حوزه معاونت::
مسئولین::
شوراها::
آرشیو خبر::
مستندات::
پیمانکاران::
تسهیلات ::
تماس با ما::
::
تقویم و رویدادها
..

 

دفتر مقام معظم رهبری

AWT IMAGE

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

سازمان سنجش آموزش کشور

بنیاد ملی نخبگان

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
rss

AWT IMAGE

..
اطلاعات تماس

AWT IMAGE

نشانی:تهران،م رسالت،خ هنگام ،خ دانشگاه علم و صنعت ایران

  تلفن 77491025

  دور نگار 77491233

پیامک 30002351007770

  کد پستی 13114-16846

پست الکترونیک 

sta_AT_iust. ac. ir

..
:: اصول بهداشتی که باید در آرایشگاه ها رعایت شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۶/۶ | 

دانشجوی گرامی:

«« بهداشت حق شماست  »»

اصول اساسی بهداشتی که می بایستی در کلیه آرایشگا هها توسط متصدی مربوطه رعایت گردد :

 ۱-    کلیه متصدیان و کارگران موظفند کارت تندرستی معتبر در محل کار خود داشته و هنگام مراجعه بازرسین بهداشت ارائه نمایند .

۲-   کلیه وسایل کار اعم از قیچی، دسته تیغ شانه و ماشین می بایستی بعد از اصلاح هر نفر  تمیز و گندزدایی گردد .

۳-   برای گندزدایی وسایل پلاستیکی از میکروتن و جهت گندزدایی وسایل فلزی از چراغ الکلی ( ترجیحاً فور) استفاده گردد .

۴-    استفاده از لایه دستمال کاغذی به دور گردن مشتری قبل از بستن پیش بند به منظور جلوگیری از انتقال بیماریهای پوستی الزامی است .

۵-   در اصلاح صورت و یا گرفتن موی پشت گردن با تیغ، برای جلوگیری از انتقال بیماریهای واگیر از جمله ایدز و هپاتیت  B  برای هر نفر تیغ تعویض گردد .

۶-   استفاده از حوله عمومی جهت خشک نمودن موهای سر مشتریان ممنوع می باشد .

۷-    استفاده از روپوش کار تمیز به رنگ روشن جهت متصدی  و پیش بند تمیز  به رنگ روشن جهت مشتریان الزامی است .

۸-   تهویه مناسب باید به نحوی صورت گیرد که همیشه هوای داخل اماکن سالم ، تمیز و عاری از بو باشد.

در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را به hseiust@gmail.com یا تلفن 77240656  اطلاع دهید.

دفعات مشاهده: 3183 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
:: جذب رابط بهداشت محیط دانشجو ::

نظر به اینکه خوابگاه دانشجویی به‌عنوان خانه دوم دانشجو نقش ویژه‌ای در ارتقاء نشاط معنوی، حفظ آرامش روحی و جسمی و افزایش کیفیت تحصیلی دانشجویان دارد. ...

>
:: مگس سفید/ سفیدبالک/عسلک پنبه فضای سبز عمومی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۱ | 
مگس سفید/ سفیدبالک/عسلک پنبه حشراتی در خانواده سفیدبالکان (Aleyrodidae) هستند. بیش از ۱۵۵۰ گونه از این خانواده توصیف شده‌است. سفیدبالک‌ها از آفات مهم و پلی‌فاژ برای طیف وسیعی از محصولات کشاورزی مهم در بسیاری از نقاط جهان به ویژه در مناطق گرمسیری می‌باشد. سفیدبالک‌ها در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری و به ویژه در شرایط گلخانه‌ای بر روی گیاهان زینتی و محصولات گلخانه‌ای در جمعیت‌های خیلی بالا دیده می‌شوند. در برخی مناطق شهر تهران، این حشره در جوامع بالا بر روی درختان حاشیه پیاده روها حضور دارند.
این حشرات عامل انتقال هیچ بیماری نیستند و خطری برای سلامت افراد ندارند. فقط ممکن است ورود این حشرات به مخاط بینی یا چشم، تحریک‌کننده و آزاردهنده باشد که بهترین راه برای جلوگیری از این مشکل استفاده از ماسک‌های ساده کاغذی یا پارچه‌ای است.
>
:: زندگی عاری از دخانیات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۳ | 
استعمال دخانیات یکی از قابل پیشگیری‌ترین عوامل مرگ و میر در جهان است و این در حالی است که امروزه از هر ۱۰ نفر دردنیا، یک نفر به دلیل پیامدهای استفاده از محصولات دخانی، جان خود را از دست می‌دهد.‏
>
:: به سوی خودمراقبتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۳ | 
بسیاری از ما مسولیتهای زیادی در زندگی داریم که باعث می شود خودمراقبتی را فراموش کنیم. خودمراقبتی یکی از جنبه های مهم مدیریت استرس است. مراقبت خوب از بدن می تواند به ما در مورد خود و زندگی مان احساس خوبی بدهد و ارزشی را که برای خود قایل هستیم، به دیگران انتقال دهد. چنین کاری می تواند به داشتن احساس تندرستی و رفاه پایدارمان کمک کند. خودمراقبتی یک اقدام افراطی نیست، بلکه هسته اصلی تندرستی و رفاه ماست. با خودمراقبتی، به صورت ارادی و فعالانه زمانی را برای خودمان در نظر می گیریم تا کارهایی را انجام دهیم که موجب حفظ و تقویت جوانی و انرژی ما می شود. در واقع، داشتن یک برنامه جامع خودمراقبتی، در ارتباط با چگونگی رفتار ما با بدن، ذهن و روح و روانمان است. با چنین برنامه ای می توانیم گامهای کوچکی برای کاهش استرس و بهبود کیفیت زندگیمان برداریم. در فایل پیوست، مجموعه ای برای آشنایی با ابزاری که به وسیله آن بتوانیم گامهای بیشتری را به سوی یک زندگی هدفمند و معنی دار برداریم تهیه شده است. برای دریافت آن بر روی لینک زیر کلیک کنید:
>
:: سنجش وضعیت تغذیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۶ | 

برای آگاهی از وضعیت تغذیه خود، وزن ایده آل و توصیه های تغذیه ای مرتبط با آن از آدرس زیر استفاده کنید:
http://www.behsite.ir/

>
:: احترام به محیط زیست ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۶ | 

محیط زیست جایی است که ما انسانها در آن هر جا که باشد زندگی می کنیم پس بیاییم با هم متحد شویم و به این طبیعت و جایگاه زندگی احترام بگذاریم و در حفظ و سالم بودن آن کوشا باشیم.

./files/stu/hoseinzadeh_0270b/files/%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%86%DA%AF_%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA_%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7%DB%8C2(1).pps
>
:: نکات بهداشتی در اوقات فراغت تابستان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۳۱ | 

با توجه به اوقات فراغتی که در فصل تابستان وجود دارد و زمینه مسافرت، گشت و گذار در فضای آزاد و مراجعه به استخرهای شنا عمومی فراهم است در این نوشتار سعی شده است بر این موضوعات تاکید شده و موارد بهداشتی مرتبط با آن ارائه شود؛ برای ادامه مطلب به فایل پیوست مراجعه نمایید:

./files/stu/hoseinzadeh_0270b/files/%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA_%D8%AF%D8%B1_%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.pdf

>
:: توصیه های بهداشتی عتبات عالیات عراق ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۳۱ | 

با توجه به برگزاری سفر زیارتی به عتبات ویزه دانشگاهیان در ایام تابستان فایل پیوست شامل توصیه‌ها و اطلاعات مورد نیاز  بهداشتی در مرز مهران، نجف اشرف و کربلای معلا برای زائرین عزیز تهیه شده است. لطفا برای پیگیری از بروز موارد بهداشتی حین و بعد از بازگشت از سفر، نسبت به رعایت همه موارد دقت تام داشته باشید. 

./files/stu/hoseinzadeh_0270b/files/%D8%AA%D9%88%D8%B5%D9%8A%D9%87_%D9%87%D8%A7%D9%8A_%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%8A_%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%AA_%D8%B9%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A7%D8%AA_%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D9%82.docx

>
:: ظروف یکبار مصرف، اثرات بهداشتی و زیست محیطی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۴ | 

علایم اختصاری ظروف یکبار مصرف

استفاده از ظروف پلی اتیلنی(PE) و پروپیلنی(pp)  که به رنگ سفید می­باشند و عمدتا برای بسته بندی و نگهداری محصولات لبنی، روغن و سرکه به کار می­روند، برای مواد غذایی گرم و مرطوب بلامانع است .

استفاده از ظروف پلی استایرنی فوم دار(EPS) و ظروف پلی استایرنی سفید رنگ(HIPS) برای مواد غذایی گرم و مرطوب  مشکلی ایجاد نمی­کند، ولی برای نگهداری مواد غذایی داغ نامناسب است. استفاده از ظروف پلی استایرنی شفاف(GPPS) تنها برای نوشیدنی­های سرد مناسب می­باشد و برای مواد غذایی داغ  مانند چای و قهوه مناسب نمی­ باشد.

>
:: اسامی ترش مزه های غیر بهداشتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۳ | 

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای برخی فراورده های غذایی ترش مزه را به علت جعل یا نداشتن اسناد بهداشتی مورد نیاز غیر مجاز اعلام کرد. برای مشاهده اسامی اعلام شده و مشروح اطلاعیه به ادامه مطلب مراجعه نمایید....

>
:: چگونه از انتقال باکتریها و ویروسهای عامل بیماریهای مسری ممانعت کنیم. ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۳ | 

هر قدر هم که در بهداشت فردی وسواس داشته باشید، امکان ابتلا به ویروس/باکتری عامل بیماریهای مسری مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا وجود دارد اما با رعایت روش‌هایی ساده در خانه یا محیط کار می‌توانید این امکان ابتلا را به حداقل برسانید. ادامه مطلب و فیلم پیوست را ملاحظه فرمایید...

>
:: خرما را قبل از مصرف بشویید... ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۹ | 

خرما را قبل از مصرف بشویید! زیرا ممکن است دانه های خرما به گرد و خاک یا آلودگی های منتقله از طریق دست افراد شاغل در بخش بسته بندی آلوده شده باشند. 

>
:: راهنمای نحوه دریافت کارت بهداشتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۷ | 

راهنمای نحوه دریافت کارت بهداشتی برای هر یک از اصناف

>
:: تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه کنگو (CCHF ) ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱۳ | 

تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه کنگو (CCHF ) یک بیماری تب دار حاد است که توسط کنه منتقل می شود و در آفریقا، آسیا و شرق اروپا وجود دارد . گرچه بیماری مخصوص حیوانات است ولی موارد تک گیر و طغیانهای محدود ناگهانی این بیماری در انسان نیز مشاهده می شود. مطلب تکمیلی را در فایل پیوست مطالعه فرمایید.

>
:: برگزاری سمینار آموزش بهداشت، ویژه کارکنان مراکز تهیه و توزیع غذا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۶ | 

جهت ارتقاء سطح بهداشت فردی و شغلی در محیط تهیه و توزیع غذا، سمینار آموزشی نیروهای شاغل در آشپزخانه و رستوران دانشگاه مورخ سوم خرداد ماه سال جاری توسط اداره بهداشت و درمان-واحد بهداشت محیط و اداره تغذیه در محل اداره تغذیه با مشارکت مدرس مدعو از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.

>
:: روشهای پیشگیری از مسمومیت غذایی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۳ | 

بعضی از باکتریها، ویروسها و انگل­ها از طریق غذا به انسان منتقل شده و باعث بروز مسمومیت­های غذایی می­شوند، در صورتی که مواد مغذی، رطوبت کافی و دمای مناسب فراهم باشد میکروارگانیزم­های موجود در غذا تکثیر یافته یا سم تولید می­کنند و باعث بروز مسمومیت می­شوند. شایع­ترین این نوع مسمومیت­ها، مسمومیت غذایی باکتریایی(گاستروانتریت حاد) است که علائم آن دل درد و اسهال و گاهی تب و استفراغ است که 1 تا 48 ساعت بعد از خوردن غذای آلوده شروع می­شود. این مسمومیت در اثر خوردن غذا، آب یا شیر آلوده بروز می­کند. روش­های نامناسب تهیه و مصرف غذا، به آلوده سازی، بقا و رشد باکتریهای مسمومیت­زا کمک می­کنند. از جمله موارد خطا در تهیه و توزیع غذا عبارتند از:

>
:: نگهداری مواد غذایی در یخچال ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۳ | 

سرد کردن و انجماد یکی از متداول­ترین روشهای نگهداری مواد غذایی است که موجب طولانی شدن زمان ماندگاری آنها می­شود. استفاده از یخچال برای نگهداری برخی مواد غذایی فاسد شدنی مانند گوشت، مرغ، ماهی و لبنیات، ضروری است. همچنین یخچال به تازه ماندن بعضی مواد غذایی مانند سبزی و میوه خام و ایجاد طعم دلنشین و خنک در نوشیدنی­ها کمک می کند. در فایل پیوست اهم مواردی که باید در نگهداری مواد غذایی در یخچال مورد توجه قرار داد ذکر شده است. 

>
:: چهار نکته برای ایمنی مواد خوراکی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۶ | 

چهار نکته برای ایمنی مواد خوراکی

AWT IMAGE

>
:: با صحیح مصرف کردن، در مصرف آب صرفه جویی کنیم. ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۱ | 

AWT IMAGE

>
:: آشنایی با شپش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۹ | 

دانشجوی گرامی با توجه به احتمال شیوع شپش در مراکز تجمع جمعیتی مانند خوابگاههای دانشجویی، در صورت مشاهده علایم ابتلا به شپش به منظور کنترل سریع و موثر آن، در اسرع وقت به رابط بهداشت، سرپرست خوابگاه و یا اداره بهداشت و درمان گزارش دهید. امکانات درمان مناسب آن در اداره بهداشت و درمان به صورت رایگان فراهم است.

>
:: سایر مطالب این بخش: ::
:: لطفاً در قرار دادن تیغ یا ژیلت اصلاح در کیسه های زباله دقّت کنید - ۱۳۹۶/۲/۴ -
:: هفته سلامت - ۱۳۹۶/۲/۲ -
:: 7 نکته بهداشتی قبل از ورود به استخر - ۱۳۹۶/۱/۲۶ -
:: نکات بهداشتی سکونت مجدد در خوابگاهها - ۱۳۹۶/۱/۱۹ -
:: سال نو مبارک - ۱۳۹۵/۱۲/۲۴ -
:: نکات بهداشتی که باید در مسافرت‌ها رعایت شوند - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵ -
:: نکاتی که باید دانشجویان قبل از شروع تعطیلات نوروزی و تحویل اتاق رعایت نمایند. - ۱۳۹۵/۱۱/۱۷ -
:: برگزاری سمینار آموزش بهداشت ویژه نیروهای خدماتی - ۱۳۹۵/۱۰/۲۸ -
:: شپش سر چیست و در چه کسانیس دیده می شود؟ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۹ -
:: ایمنی و بهداشت مواد غذایی - ۱۳۹۵/۱۰/۱۲ -
:: آیا توکسوپلاسموزیس از طریق گربه ها منتقل می شود؟ - ۱۳۹۵/۹/۲۸ -
:: جعبه کمک­های اولیه خوابگاهها - ۱۳۹۵/۹/۲۳ -
:: فرم گزارش موارد بهداشتی - ۱۳۹۵/۸/۱۲ -
:: آنفولانزا - ۱۳۹۵/۸/۱۱ -
:: نحوه سمپاشی و اقدامات قبل و بعد از سمپاشی در اماکن دارای ساس - ۱۳۹۵/۸/۱۱ -
:: موارد بهداشتی - ۱۳۹۵/۸/۱۰ -
:: آشنایی با شپش - ۱۳۹۵/۸/۳ -
:: آشنایی با ساس - ۱۳۹۵/۷/۶ -
:: اطلاعیه طرح سلامت 95 - ۱۳۹۵/۷/۶ -
:: روز جهانی بهداشت محیط مبارک باد - ۱۳۹۵/۷/۶ -
:: موارد بهداشتی که باید در مسجد رعایت کنیم - ۱۳۹۵/۶/۲۳ -
:: چطور دستها را بشوئیم؟ - ۱۳۹۵/۶/۶ -
:: راه اندازی واحد بهداشت محیط دانشگاه - ۱۳۹۵/۴/۱۲ -
:: اخذ نوبت در سیستم نوبت دهی مرکز بهداشت و درمان به آدرس medic.iust.ac - ۱۳۹۴/۱۰/۲۱ -
:: عدم حضور کارشناس مامایی در مرکز بهداشت و درمان - ۱۳۹۴/۹/۲۸ -
:: اطلاعیه تمدید طرح سلامت - ۱۳۹۴/۸/۱۳ -
:: برنامه حضور کارشناسان پزشکی در مرکز بهداشت و درمان - ۱۳۹۴/۷/۸ -
:: اطلاعیه طرح پایش سلامت - ۱۳۹۴/۷/۷ -
:: اطلاعیه پایان مهلت شرکت در طرح سلامت دانشجویان جدیدالورود - ۱۳۹۳/۸/۵ -
:: زمان حضور پزشک متخصص پوست و مو - ۱۳۹۳/۷/۱۲ -
:: زمان حضور پزشک متخصص پوست و مو - ۱۳۹۳/۷/۵ -
:: خدمات مرکز بهداشت و درمان - ۱۳۹۳/۶/۲۴ -
:: حضور اپتومتریست در اداره بهداشت و درمان - ۱۳۹۳/۶/۱۸ -
:: زمان حضور متخصص پوست و مو - ۱۳۹۳/۶/۱۶ -
:: عدم حضور متخصص داخلی قلب - ۱۳۹۳/۶/۱۱ -
:: زمان حضور متخصص پوست و مو - ۱۳۹۳/۴/۱۴ -
:: زمان حضور دکتر حاجی زاده - ۱۳۹۳/۴/۱۱ -
:: زمان حضور متخصص پوست و مو - ۱۳۹۳/۴/۸ -
:: زمان حضور متخصص پوست و مو - ۱۳۹۳/۳/۳۱ -
:: عدم حضور کارشناس اپتومتریست در هفته جاری - ۱۳۹۳/۳/۳۱ -
:: عدم حضور کارشناس اپتومتریست در روز دوشنبه - ۱۳۹۳/۳/۲۴ -
:: اطلاعیه حضور متخصص پوست و مو - ۱۳۹۳/۳/۱۲ -
:: تغییر در برنامه حضور دکتر پوست و مو در هفته جاری و هفته اینده - ۱۳۹۳/۳/۴ -
:: رویداد های اداره بهداشت و درمان - ۱۳۹۳/۱/۳۱ -
:: نوبت دهی خدمات دندانپزشکی - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷ -
:: حضور متخصص پوست و مو در آذر - ۱۳۹۲/۹/۵ -
:: اطلاعیه عدم حضور متخصص داخلی قلب در هفته جاری - ۱۳۹۲/۹/۲ -
:: تحویل کارتهای اهدای خون - ۱۳۹۲/۸/۱۹ -
:: حضور متخصص پوست و مو - ۱۳۹۲/۸/۱۵ -
Student Assistant
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .