[صفحه اصلی ]    
بخش‌های اصلی
معاونت دانشجویی::
حوزه معاونت::
مسئولین::
شوراها::
آرشیو خبر::
مستندات::
پیمانکاران::
تسهیلات ::
تماس با ما::
::
تقویم و رویدادها
..

 

دفتر مقام معظم رهبری

AWT IMAGE

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

سازمان سنجش آموزش کشور

بنیاد ملی نخبگان

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
rss

AWT IMAGE

..
اطلاعات تماس

AWT IMAGE

نشانی:تهران،م رسالت،خ هنگام ،خ دانشگاه علم و صنعت ایران

  تلفن 77491025

  دور نگار 77491233

پیامک 30002351007770

  کد پستی 13114-16846

پست الکترونیک 

sta_AT_iust. ac. ir

..
:: اصول بهداشتی که باید در آرایشگاه ها رعایت شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۶/۶ | 

دانشجوی گرامی:

«« بهداشت حق شماست  »»

اصول اساسی بهداشتی که می بایستی در کلیه آرایشگا هها توسط متصدی مربوطه رعایت گردد :

 ۱-    کلیه متصدیان و کارگران موظفند کارت تندرستی معتبر در محل کار خود داشته و هنگام مراجعه بازرسین بهداشت ارائه نمایند .

۲-   کلیه وسایل کار اعم از قیچی، دسته تیغ شانه و ماشین می بایستی بعد از اصلاح هر نفر  تمیز و گندزدایی گردد .

۳-   برای گندزدایی وسایل پلاستیکی از میکروتن و جهت گندزدایی وسایل فلزی از چراغ الکلی ( ترجیحاً فور) استفاده گردد .

۴-    استفاده از لایه دستمال کاغذی به دور گردن مشتری قبل از بستن پیش بند به منظور جلوگیری از انتقال بیماریهای پوستی الزامی است .

۵-   در اصلاح صورت و یا گرفتن موی پشت گردن با تیغ، برای جلوگیری از انتقال بیماریهای واگیر از جمله ایدز و هپاتیت  B  برای هر نفر تیغ تعویض گردد .

۶-   استفاده از حوله عمومی جهت خشک نمودن موهای سر مشتریان ممنوع می باشد .

۷-    استفاده از روپوش کار تمیز به رنگ روشن جهت متصدی  و پیش بند تمیز  به رنگ روشن جهت مشتریان الزامی است .

۸-   تهویه مناسب باید به نحوی صورت گیرد که همیشه هوای داخل اماکن سالم ، تمیز و عاری از بو باشد.

در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را به hseiust@gmail.com یا تلفن 77240656  اطلاع دهید.

دفعات مشاهده: 2688 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
:: نکات بهداشتی در اوقات فراغت تابستان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۳۱ | 

با توجه به اوقات فراغتی که در فصل تابستان وجود دارد و زمینه مسافرت، گشت و گذار در فضای آزاد و مراجعه به استخرهای شنا عمومی فراهم است در این نوشتار سعی شده است بر این موضوعات تاکید شده و موارد بهداشتی مرتبط با آن ارائه شود؛ برای ادامه مطلب به فایل پیوست مراجعه نمایید:

./files/stu/hoseinzadeh_0270b/files/%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA_%D8%AF%D8%B1_%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.pdf

>
:: توصیه های بهداشتی عتبات عالیات عراق ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۳۱ | 

با توجه به برگزاری سفر زیارتی به عتبات ویزه دانشگاهیان در ایام تابستان فایل پیوست شامل توصیه‌ها و اطلاعات مورد نیاز  بهداشتی در مرز مهران، نجف اشرف و کربلای معلا برای زائرین عزیز تهیه شده است. لطفا برای پیگیری از بروز موارد بهداشتی حین و بعد از بازگشت از سفر، نسبت به رعایت همه موارد دقت تام داشته باشید. 

./files/stu/hoseinzadeh_0270b/files/%D8%AA%D9%88%D8%B5%D9%8A%D9%87_%D9%87%D8%A7%D9%8A_%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%8A_%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%AA_%D8%B9%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A7%D8%AA_%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D9%82.docx

>
:: ظروف یکبار مصرف، اثرات بهداشتی و زیست محیطی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۴ | 

علایم اختصاری ظروف یکبار مصرف

استفاده از ظروف پلی اتیلنی(PE) و پروپیلنی(pp)  که به رنگ سفید می­باشند و عمدتا برای بسته بندی و نگهداری محصولات لبنی، روغن و سرکه به کار می­روند، برای مواد غذایی گرم و مرطوب بلامانع است .

استفاده از ظروف پلی استایرنی فوم دار(EPS) و ظروف پلی استایرنی سفید رنگ(HIPS) برای مواد غذایی گرم و مرطوب  مشکلی ایجاد نمی­کند، ولی برای نگهداری مواد غذایی داغ نامناسب است. استفاده از ظروف پلی استایرنی شفاف(GPPS) تنها برای نوشیدنی­های سرد مناسب می­باشد و برای مواد غذایی داغ  مانند چای و قهوه مناسب نمی­ باشد.

>
:: اسامی ترش مزه های غیر بهداشتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۳ | 

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای برخی فراورده های غذایی ترش مزه را به علت جعل یا نداشتن اسناد بهداشتی مورد نیاز غیر مجاز اعلام کرد. برای مشاهده اسامی اعلام شده و مشروح اطلاعیه به ادامه مطلب مراجعه نمایید....

>
:: چگونه از انتقال باکتریها و ویروسهای عامل بیماریهای مسری ممانعت کنیم. ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۳ | 

هر قدر هم که در بهداشت فردی وسواس داشته باشید، امکان ابتلا به ویروس/باکتری عامل بیماریهای مسری مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا وجود دارد اما با رعایت روش‌هایی ساده در خانه یا محیط کار می‌توانید این امکان ابتلا را به حداقل برسانید. ادامه مطلب و فیلم پیوست را ملاحظه فرمایید...

>
:: خرما را قبل از مصرف بشویید... ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۹ | 

خرما را قبل از مصرف بشویید! زیرا ممکن است دانه های خرما به گرد و خاک یا آلودگی های منتقله از طریق دست افراد شاغل در بخش بسته بندی آلوده شده باشند. 

>
:: راهنمای نحوه دریافت کارت بهداشتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۷ | 

راهنمای نحوه دریافت کارت بهداشتی برای هر یک از اصناف

>
:: تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه کنگو (CCHF ) ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱۳ | 

تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه کنگو (CCHF ) یک بیماری تب دار حاد است که توسط کنه منتقل می شود و در آفریقا، آسیا و شرق اروپا وجود دارد . گرچه بیماری مخصوص حیوانات است ولی موارد تک گیر و طغیانهای محدود ناگهانی این بیماری در انسان نیز مشاهده می شود. مطلب تکمیلی را در فایل پیوست مطالعه فرمایید.

>
:: برگزاری سمینار آموزش بهداشت، ویژه کارکنان مراکز تهیه و توزیع غذا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۶ | 

جهت ارتقاء سطح بهداشت فردی و شغلی در محیط تهیه و توزیع غذا، سمینار آموزشی نیروهای شاغل در آشپزخانه و رستوران دانشگاه مورخ سوم خرداد ماه سال جاری توسط اداره بهداشت و درمان-واحد بهداشت محیط و اداره تغذیه در محل اداره تغذیه با مشارکت مدرس مدعو از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.

>
:: روشهای پیشگیری از مسمومیت غذایی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۳ | 

بعضی از باکتریها، ویروسها و انگل­ها از طریق غذا به انسان منتقل شده و باعث بروز مسمومیت­های غذایی می­شوند، در صورتی که مواد مغذی، رطوبت کافی و دمای مناسب فراهم باشد میکروارگانیزم­های موجود در غذا تکثیر یافته یا سم تولید می­کنند و باعث بروز مسمومیت می­شوند. شایع­ترین این نوع مسمومیت­ها، مسمومیت غذایی باکتریایی(گاستروانتریت حاد) است که علائم آن دل درد و اسهال و گاهی تب و استفراغ است که 1 تا 48 ساعت بعد از خوردن غذای آلوده شروع می­شود. این مسمومیت در اثر خوردن غذا، آب یا شیر آلوده بروز می­کند. روش­های نامناسب تهیه و مصرف غذا، به آلوده سازی، بقا و رشد باکتریهای مسمومیت­زا کمک می­کنند. از جمله موارد خطا در تهیه و توزیع غذا عبارتند از:

>
:: نگهداری مواد غذایی در یخچال ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۳ | 

سرد کردن و انجماد یکی از متداول­ترین روشهای نگهداری مواد غذایی است که موجب طولانی شدن زمان ماندگاری آنها می­شود. استفاده از یخچال برای نگهداری برخی مواد غذایی فاسد شدنی مانند گوشت، مرغ، ماهی و لبنیات، ضروری است. همچنین یخچال به تازه ماندن بعضی مواد غذایی مانند سبزی و میوه خام و ایجاد طعم دلنشین و خنک در نوشیدنی­ها کمک می کند. در فایل پیوست اهم مواردی که باید در نگهداری مواد غذایی در یخچال مورد توجه قرار داد ذکر شده است. 

>
:: چهار نکته برای ایمنی مواد خوراکی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۶ | 

چهار نکته برای ایمنی مواد خوراکی

AWT IMAGE

>
:: با صحیح مصرف کردن، در مصرف آب صرفه جویی کنیم. ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۱ | 

AWT IMAGE

>
:: آشنایی با شپش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۹ | 

دانشجوی گرامی با توجه به احتمال شیوع شپش در مراکز تجمع جمعیتی مانند خوابگاههای دانشجویی، در صورت مشاهده علایم ابتلا به شپش به منظور کنترل سریع و موثر آن، در اسرع وقت به رابط بهداشت، سرپرست خوابگاه و یا اداره بهداشت و درمان گزارش دهید. امکانات درمان مناسب آن در اداره بهداشت و درمان به صورت رایگان فراهم است.

>
:: لطفاً در قرار دادن تیغ یا ژیلت اصلاح در کیسه های زباله دقّت کنید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۴ | 

AWT IMAGE

>
:: هفته سلامت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲ | 

هفته سلامت (1 تا 7 اردیبهشت) با شعار "زندگی سالم با نشاط و امید" گرامی باد. 

>
:: 7 نکته بهداشتی قبل از ورود به استخر ::

با رعایت این 7 نکته بهداشتی قبل از ورود به استخر، به سلامت خود و دیگران کمک کنیم.

AWT IMAGE

>
:: جذب رابط بهداشت محیط دانشجو ::

نظر به اینکه خوابگاه دانشجویی به‌عنوان خانه دوم دانشجو نقش ویژه‌ای در ارتقاء نشاط معنوی، حفظ آرامش روحی و جسمی و افزایش کیفیت تحصیلی دانشجویان دارد. ...

>
:: نکات بهداشتی سکونت مجدد در خوابگاهها ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۱۹ | 

ضمن تبریک مجدد سال نو و آرزوی سالی سرشار از سلامت و بهروزی، طراوت و شادکامی، برکت، معنویت و موفقیت، عزت و کامیابی برای شما، خواهشمند است نسبت به رعایت نکات زیر در سکونت مجدد در خوابگاهها توجه فرمایید:

>
:: سال نو مبارک ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۴ | 

دانشگاهیان محترم

حلول سال نو و بهار پر طراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می­باشد را صمیمانه به همه دانشگاهیان عزیز تبریک و تهنیت عرض نموده و امید است در پرتو الطاف بیکران خداوندی و به توفیق و مدد حق تعالی، سالی سرشار از سلامت و بهروزی، طراوت و شادکامی، برکت، معنویت و موفقیت، عزت و کامیابی را پیش رو داشته باشیم.

امیداوریم در سال نو نیز همراهی و همکاری صمیمانه همه شما دانشگاهیان عزیز را در اجرای ضوابط بهداشتی داشته باشیم و ما را در تحقق هدف اصلی خود که همانا ارتقای کمی و کیفی همه ابعاد بهداشتی دانشگاه و در نتیجه سلامت پایدار همگانی است یاری رسانید.

با تقدیم احترام

اداره بهداشت و درمان- واحد بهداشت محیط

>
:: سایر مطالب این بخش: ::
:: نکات بهداشتی که باید در مسافرت‌ها رعایت شوند - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵ -
:: نکاتی که باید دانشجویان قبل از شروع تعطیلات نوروزی و تحویل اتاق رعایت نمایند. - ۱۳۹۵/۱۱/۱۷ -
:: برگزاری سمینار آموزش بهداشت ویژه نیروهای خدماتی - ۱۳۹۵/۱۰/۲۸ -
:: شپش سر چیست و در چه کسانیس دیده می شود؟ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۹ -
:: ایمنی و بهداشت مواد غذایی - ۱۳۹۵/۱۰/۱۲ -
:: آیا توکسوپلاسموزیس از طریق گربه ها منتقل می شود؟ - ۱۳۹۵/۹/۲۸ -
:: جعبه کمک­های اولیه خوابگاهها - ۱۳۹۵/۹/۲۳ -
:: فرم گزارش موارد بهداشتی - ۱۳۹۵/۸/۱۲ -
:: آنفولانزا - ۱۳۹۵/۸/۱۱ -
:: نحوه سمپاشی و اقدامات قبل و بعد از سمپاشی در اماکن دارای ساس - ۱۳۹۵/۸/۱۱ -
:: موارد بهداشتی - ۱۳۹۵/۸/۱۰ -
:: آشنایی با شپش - ۱۳۹۵/۸/۳ -
:: آشنایی با ساس - ۱۳۹۵/۷/۶ -
:: اطلاعیه طرح سلامت 95 - ۱۳۹۵/۷/۶ -
:: روز جهانی بهداشت محیط مبارک باد - ۱۳۹۵/۷/۶ -
:: موارد بهداشتی که باید در مسجد رعایت کنیم - ۱۳۹۵/۶/۲۳ -
:: چطور دستها را بشوئیم؟ - ۱۳۹۵/۶/۶ -
:: راه اندازی واحد بهداشت محیط دانشگاه - ۱۳۹۵/۴/۱۲ -
:: اخذ نوبت در سیستم نوبت دهی مرکز بهداشت و درمان به آدرس medic.iust.ac - ۱۳۹۴/۱۰/۲۱ -
:: عدم حضور کارشناس مامایی در مرکز بهداشت و درمان - ۱۳۹۴/۹/۲۸ -
:: اطلاعیه تمدید طرح سلامت - ۱۳۹۴/۸/۱۳ -
:: برنامه حضور کارشناسان پزشکی در مرکز بهداشت و درمان - ۱۳۹۴/۷/۸ -
:: اطلاعیه طرح پایش سلامت - ۱۳۹۴/۷/۷ -
:: اطلاعیه پایان مهلت شرکت در طرح سلامت دانشجویان جدیدالورود - ۱۳۹۳/۸/۵ -
:: زمان حضور پزشک متخصص پوست و مو - ۱۳۹۳/۷/۱۲ -
:: زمان حضور پزشک متخصص پوست و مو - ۱۳۹۳/۷/۵ -
:: خدمات مرکز بهداشت و درمان - ۱۳۹۳/۶/۲۴ -
:: حضور اپتومتریست در اداره بهداشت و درمان - ۱۳۹۳/۶/۱۸ -
:: زمان حضور متخصص پوست و مو - ۱۳۹۳/۶/۱۶ -
:: عدم حضور متخصص داخلی قلب - ۱۳۹۳/۶/۱۱ -
:: زمان حضور متخصص پوست و مو - ۱۳۹۳/۴/۱۴ -
:: زمان حضور دکتر حاجی زاده - ۱۳۹۳/۴/۱۱ -
:: زمان حضور متخصص پوست و مو - ۱۳۹۳/۴/۸ -
:: زمان حضور متخصص پوست و مو - ۱۳۹۳/۳/۳۱ -
:: عدم حضور کارشناس اپتومتریست در هفته جاری - ۱۳۹۳/۳/۳۱ -
:: عدم حضور کارشناس اپتومتریست در روز دوشنبه - ۱۳۹۳/۳/۲۴ -
:: اطلاعیه حضور متخصص پوست و مو - ۱۳۹۳/۳/۱۲ -
:: تغییر در برنامه حضور دکتر پوست و مو در هفته جاری و هفته اینده - ۱۳۹۳/۳/۴ -
:: رویداد های اداره بهداشت و درمان - ۱۳۹۳/۱/۳۱ -
:: نوبت دهی خدمات دندانپزشکی - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷ -
:: حضور متخصص پوست و مو در آذر - ۱۳۹۲/۹/۵ -
:: اطلاعیه عدم حضور متخصص داخلی قلب در هفته جاری - ۱۳۹۲/۹/۲ -
:: تحویل کارتهای اهدای خون - ۱۳۹۲/۸/۱۹ -
:: حضور متخصص پوست و مو - ۱۳۹۲/۸/۱۵ -
:: حضور متخصص پوست و مو - ۱۳۹۲/۸/۱۵ -
:: تمدید اجرای طرح سلامت - ۱۳۹۲/۸/۱۱ -
:: عدم حضور کارشناس اپتومتریست در تارخ 29 مهر ماه - ۱۳۹۲/۷/۲۰ -
:: اطلاعیه اجرای طرح سلامت دانشجویان جدیدالورود - ۱۳۹۲/۶/۲۵ -
:: تحویل کارتهای شرکت کنندگان در طرح اهدای خون سال 91 - ۱۳۹۲/۶/۲۰ -
Student Assistant
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .