[صفحه اصلی ]    
بخش‌های اصلی
معاونت دانشجویی::
حوزه معاونت::
مسئولین::
شوراها::
آرشیو خبر::
مستندات::
پیمانکاران::
تسهیلات ::
تماس با ما::
::
تقویم و رویدادها
..

 

دفتر مقام معظم رهبری

AWT IMAGE

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

سازمان سنجش آموزش کشور

بنیاد ملی نخبگان

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
rss

AWT IMAGE

..
اطلاعات تماس

AWT IMAGE

نشانی:تهران،م رسالت،خ هنگام ،خ دانشگاه علم و صنعت ایران

  تلفن 77491025

  دور نگار 77491233

پیامک 30002351007770

  کد پستی 13114-16846

پست الکترونیک 

sta_AT_iust. ac. ir

..
:: روشهای پیشگیری از مسمومیت غذایی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۳ | 

بعضی از باکتریها، ویروسها و انگل­ها از طریق غذا به انسان منتقل شده و باعث بروز مسمومیت­های غذایی می­شوند، در صورتی که مواد مغذی، رطوبت کافی و دمای مناسب فراهم باشد میکروارگانیزم­های موجود در غذا تکثیر یافته یا سم تولید می­کنند و باعث بروز مسمومیت می­شوند. شایع­ترین این نوع مسمومیت­ها، مسمومیت غذایی باکتریایی(گاستروانتریت حاد) است که علائم آن دل درد و اسهال و گاهی تب و استفراغ است که 1 تا 48 ساعت بعد از خوردن غذای آلوده شروع می­شود. این مسمومیت در اثر خوردن غذا، آب یا شیر آلوده بروز می­کند. روش­های نامناسب تهیه و مصرف غذا، به آلوده سازی، بقا و رشد باکتریهای مسمومیت­زا کمک می­کنند. از جمله موارد خطا در تهیه و توزیع غذا عبارتند از:./files/stu/hoseinzadeh_0270b/files/%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D9%BE%D9%8A%D8%B4%DA%AF%D9%8A%D8%B1%D9%8A_%D8%A7%D8%B2_%D9%85%D8%B3%D9%85%D9%88%D9%85%D9%8A%D8%AA_%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%8A%D9%8A.pdf

دفعات مشاهده: 204 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Student Assistant
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .