[صفحه اصلی ]
صفحه اصلی::
درباره مدیریت::
قوانین و مقررات خوابگاه‌ها::
خوابگاه‌ها::
پرسش‌های متداول::
مهمانسرا::
اسکان::
اخبار و اطلاعیه ها::
تماس با ما::
پایگاه‌های مرتبط::
گالری تصاویر::
::

پرداختن به کدام گزینه را در اولویت می دانید
بهبود خدمات نظافتی
بهبود خدمات تأسیساتی
بهبود خدمات اسکان
بهبود فعالیتهای فوق برنامه

درخواست خوابگاه صندوق رفاه
راه ارتباطی دانشجویان
راهنما دریافت پاسخ سوالات و کلیه درخواستهای دانشجویان
 در اسرع وقت از طریق سامانه پرسش و پاسخ گلستان
منشور بهداشتی خوابگاه ها

..
:: اطلاعیه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۲ ::
 | تاریخ ارسال: 1402/6/21 |
قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی سال ۱۴۰۲
 متقاضی اسکان در خوابگاه
ضمن عرض تبریک قبولی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت ایران به اطلاع آن دسته از دانشجویان کارشناسی ارشد روزانه متقاضی خوابگاه که سکونت آنها در استانهای تهران و البرز نمی باشد،  می رساند این عزیزان پس از دریافت شماره دانشجویی و تکمیل فرآیند در پذیرش تحصیلات تکمیلی دانشگاه، می‌‌توانند نسبت به انجام مراحل ذیل اقدام فرمایند.

***مراحل ثبت نام و درخواست خوابگاه***
  1. اسکان فقط از طریق درخواست خوابگاه در سامانه گلستان - پیشخوان خدمت  درخواست های آموزشی -مالی - ارسال درخواست درخواست خوابگاه جدید  صورت می پذیرد .
راهنمای درخواست خوابگاه در سامانه گلستان
  1. جهت ثبت درخواست خوابگاه در سامانه صندوق رفاه نیاز است که دانشجویان گرامی:
 الف - پرونده رفاهی در مقاطع تحصیلی قبلی خود را در سامانه صندوق رفاه دانشجویان تعیین تکلیف فرمایند.
(لازم به ذکر است تسویه پرونده رفاهی مقاطع تحصیلی قبلی نیاز به فارغ التحصیلی ندارد ).
ب- سپس به ترتیب زیر مراحل ثبت اطلاعات را در سامانه ‌صندوق رفاه به آدرس refah.swf.ir اقدام فرمایند.
۱- بروزرسانی اطلاعات فردی ۲-ثبت مقطع تحصیلی -۳-ثبت درخواست خوابگاه

راهنمای تصویری مراحل درخواست خوابگاه در سامانه صندوق رفاه

***نکات مهم ***
  • لطفا جهت مشاهده خوابگاه و شماره اتاق خود در سامانه گلستان اطلاعات جامع خوابگاه دانشجو مراجعه فرمایید .
  • با توجه به زمان شروع کلاسها در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۰۱ ،خوابگاه های دانشگاه از تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۳۰ پذیرای شما دانشجویان گرانقدر خواهد بود .
  • لازم به ذکر است خوابگاه به دانشجویان نوبت دوم ،پردیس و مجازی تعلق نمی‌گیرد .
  • جهت اطلاع از اخبار و اطلاعیه‌های خوابگاهی می‌‌توانید عضو کانال اداره خوابگاه ها در پیام رسان بله به آدرس khabgah_iust شوید .
  • دانشجویان گرامی در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهام، می‌توانید از طریق سامانه پرسش و پاسخ گلستان با کارشناس مربوطه مطرح فرموده و در اسرع وقت پاسخ خود را دریافت فرمایند.
دفعات مشاهده: 2602 بار   |   دفعات چاپ: 197 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد.

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4657