خوابگاه های خودگردان ::

خوابگاه های خودگردان دارای مجوز

جریمه خسارات خوابگاهی

منشور بهداشتی خوابگاه ها

:: اطلاعیه پرداخت اجاره بهاء نیمسال اول ۹۷-۹۶ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۸ |

قابل توجه دانشجویان خوابگاهی در سال تحصیلی ۹۷-۹۶

با توجه به نامه شماره ۹۳۸۱/۱۳۰ مورخ ۹۶/۶/۲۱  صندوق رفاه دانشجویان در خصوص پرداخت نقدی اجاره بهای خوابگاه (به پیوست)، باستحضار دانشجویان ساکن خوابگاه می رساند جهت پرداخت اجاره خوابگاه نیمسال اول ۹۷-۹۶ به پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس : http://bp.swf.ir مراجعه فرمایند.

تذکر:

-  جهت استفاده از پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان از مرورگر Google chrome استفاده نمایید.

-  نسبت به کنترل شماره اتاق خود اقدام نمایید و در صورت هر گونه مغایرت جهت اصلاح به واحد اسکان مراجعه نمایید.

دفعات مشاهده: 1629 بار   |   دفعات چاپ: 217 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 64 queries by YEKTAWEB 3749