[صفحه اصلی ]

:: تخلیه خوابگاه در نیمسال اول 96-95 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۴ |

قابل توجه دانشجویان محترم ساکن خوابگاه

با توجه به پایان نیمسال اول تحصیلی ۹۶-۹۵در تاریخ ۹۵/۱۰/۳۰ باستحضار دانشجویان گرامی می رساند با توجه به این که اسکان دانشجویان در خوابگاه ها برای دو ترم در نظر گرفته شده اسکان دانشجویان گرامی در ترم آینده نیز به قوت خود باقی است، لذا دانشجویانی که برای نیمسال دوم ۹۶-۹۵ متقاضی خوابگاه نیستند یا شرایط استفاده از خوابگاه دانشجویی را (فارغ التحصیلان – اخراج – انتقالی ) ندارند لازم است حداکثر تا تاریخ ۹۵/۱۱/۱۰ نسبت به ارائه برگه تخلیه اقدام نمایند.
افرادی که شرایط استفاده از خوابگاه در نیمسال دوم ۹۶-۹۵ را ندارند در صورت عدم ارائه برگه تخلیه از تاریخ فوق مشمول جریمه مطابق با قوانین صندوق رفاه دانشجویان (یکصد هزار ریال به ازای هر روز)خواهند شد .

توجه – توجه :فقط ارائه برگه تخلیه به منزله خروج از خوابگاه است و بایستی جهت عدم استفاده از خوابگاه این برگه تحویل گردد.

دفعات مشاهده: 478 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.166 seconds with 1066 queries by yektaweb 3278