[صفحه اصلی ]

:: قابل توجه کلیه دانشجویان خوابگاه های علم و صعنت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۱ |

قابل توجه دانشجویان محترم ساکن کلیه خوابگاه های دانشجویی

با توجه به الزام نگهبانی کلیه خوابگاهها به کنترل برچسب خوابگاهی نصب شده بر روی کارتهای دانشجویی نیمسال اول ۹۶-۹۵،خواهشمند است تا مورخ ۹۵/۸/۴  نسبت به پرداخت هزینه خوابگاه و دریافت برچسب اقدام نمایند، بدیهی است در صورت عدم اقدام لازم تا این تاریخ، دسترسی اینترنت این دانشجویان مسدود خواهد گردید.

دفعات مشاهده: 1433 بار   |   دفعات چاپ: 98 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.228 seconds with 1064 queries by yektaweb 3351