شوراها::

:: اصول بهداشتی که باید در آرایشگاه ها رعایت شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۶/۶ |

دانشجوی گرامی:

«« بهداشت حق شماست  »»

اصول اساسی بهداشتی که می بایستی در کلیه آرایشگا هها توسط متصدی مربوطه رعایت گردد :

۱-    کلیه متصدیان و کارگران موظفند کارت تندرستی معتبر در محل کار خود داشته و هنگام مراجعه بازرسین بهداشت ارائه نمایند .

۲-   کلیه وسایل کار اعم از قیچی، دسته تیغ شانه و ماشین می بایستی بعد از اصلاح هر نفر  تمیز و گندزدایی گردد .

۳-   برای گندزدایی وسایل پلاستیکی از میکروتن و جهت گندزدایی وسایل فلزی از چراغ الکلی ( ترجیحاً فور) استفاده گردد .

۴-    استفاده از لایه دستمال کاغذی به دور گردن مشتری قبل از بستن پیش بند به منظور جلوگیری از انتقال بیماریهای پوستی الزامی است .

۵-   در اصلاح صورت و یا گرفتن موی پشت گردن با تیغ، برای جلوگیری از انتقال بیماریهای واگیر از جمله ایدز و هپاتیت  B  برای هر نفر تیغ تعویض گردد .

۶-   استفاده از حوله عمومی جهت خشک نمودن موهای سر مشتریان ممنوع می باشد .

۷-    استفاده از روپوش کار تمیز به رنگ روشن جهت متصدی  و پیش بند تمیز  به رنگ روشن جهت مشتریان الزامی است .

۸-   تهویه مناسب باید به نحوی صورت گیرد که همیشه هوای داخل اماکن سالم ، تمیز و عاری از بو باشد.

در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را به hseiust@gmail.com یا تلفن 77240656  اطلاع دهید.

دفعات مشاهده: 3760 بار   |   دفعات چاپ: 68 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر