[صفحه اصلی ]     [ English ]

:: رویداد انفورماتیک : سیاست های پهنای باند اینترنت دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۹/۱۰ |

نحوه اتصال به اینترنت دانشگاه علم و صنعت ایران

برای اتصال به اینترنت باید نام کاربری  کلمه عبور دریافتی از مرکز کامپیوتر را استفاده نمایید.

سیاست های پهنای باند اینترنت دانشگاه علم و صنعت ایران

این سیاست ها، نحوه استفاده از پهنای باند در دانشگاه علم و صنعت ایران را تبیین می‌نماید.

توضیح اصلاحات بکار رفته در متن

• پهنای باند: میزان سرعت انتقال اطلاعات در شبکه اینترنت توسط این پارامتر مشخص می­گردد. واحد اندازه گیری آن  بیت بر ثانیه  (b/s) می­باشد که کلمه بیت در آن با حرف b کوچک انگلیسی مشخص می‌شود. هر کیلو بیت (Kb) برابر 1024 بیت و هر مگابیت (Mb)  برابر 1024 کیلوبیت است.

در مقابل این واحد، واحد دیگری با نام بایت در ثانیه وجود دارد (B/s) که کلمه بایت آن با حرف B بزرگ انگلیسی در واحد (کیلو بایت در ثانیه) مشخص می‌شود و معمولاً در زمان دانلود و دریافت فایل از اینترنت قابل مشاهده است. هر ۱ بایت  اطلاعات از ۸ بیت تشکیل شده است. بنابراین به عنوان مثال پهنای باند 1Mb/s معادل 1024Kb/s و معادل 128KB/s می­باشد.

• ترافیک مصرفی: مجموع آپلود و دانلود اطلاعات توسط شما (هر داده­ای که بر روی شبکه اینترنت ارسال و یا دریافت کنید)، ترافیک مصرفی را تشکیل می­دهد.
  • اینترنت: به سرویس ها و اطلاعاتی که خارج از شبکه دانشگاه قرار داشته اطلاق می‌گردد. این اطلاعات با لحاظ نمودن سیاست ها پهنای باند دانشگاه در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.

سیاست های در نظر گرفته شده:

1. شما مسئول تمامی‌ترافیک دستگاه های خود می­باشید.
  2. ترافیک شبکه داخلی دانشگاه جزو ترافیک مصرفی شما محاسبه نشده و پهنای باند استفاده از خدمات ارائه شده در این شبکه نامحدود می‌باشد.  (به عنوان مثال جهت استفاده از سرویس ایمیل دانشگاه، سامانه گلستان و یا سامانه اتوماسیون اداری و ....  نیازی به مصرف پهنای باند نمی‌باشد.)
  3. محدودیت ها ترافیکی به شرح ذیل می‌باشد.
    1. در صورت استفاده بیش از حد مجاز ترافیک روزانه (24 ساعت گذشته نسبت به زمان حال) مصرفی گروه کاربری خود، پهنای باند شبکه شما به صورت خودکار به میزان 512Kb/s (معادل 64KB/s) تغییر خواهد کرد و با پایان یافتن بازه زمانی محدودیت اعمال شده، مجددا به میزان قبلی، باز خواهد گشت.
    2. در صورت استفاده بیش از حد مجاز ترافیک هفتگی (7 روز گذشته نسبت به زمان حال)مصرفی گروه کاربری خود، پهنای باند شبکه شما به صورت خودکار به میزان 256Kb/s (معادل 32KB/s) تغییر خواهد کرد و با پایان یافتن بازه زمانی محدودیت اعمال شده، مجددا به میزان قبلی، باز خواهد گشت.
    3. در صورت استفاده بیش از حد مجاز ترافیک ماهانه (30 روز گذشته نسبت به زمان حال) مصرفی گروه کاربری خود، پهنای باند شبکه شما به صورت خودکار به میزان 128Kb/s (معادل 16KB/s) تغییر خواهد کرد و با پایان یافتن بازه زمانی محدودیت اعمال شده، مجددا به میزان قبلی، باز خواهد گشت.
    4. افرادی که در سامانه گلستان، به عنوان خوابگاهی معرفی نشده‌اند، در صورتیکه از خوابگاه به اینترنت متصل شوند با سرعت 128Kb/s (معادل 16KB/s) متصل خواهند شد.
    5. افرادی که وضعیت تحصیلی ایشان در سامانه گلستان بجز حالت در حال تحصیل باشد (مانند فارغ التحصیل – راکد – عدم مراجعه – اخراج و ...)، با سرعت 128Kb/s (معادل 16KB/s) به اینترنت متصل خواهند شد.
  4. ترافیک مصرفی ساعت 12 شب لغایت 8 صبح به صورت نیم حجم محاسبه می‌گردد. به عنوان مثال در صورت دانلود 2 گیگابایت در ساعت ذکر شده، تنها 1 گیگابایت از ترافیک شما کاسته خواهد شد.
  5. دانشگاه در قبال محدودیت های اعمال شده در موارد اتمام ترافیک مصرفی مسئولیتی نخواهد داشت. این محدودیت ها به صورت خودکار و در پایان بازه های مشخص شده برداشته خواهد شد.
  6. محدودیت­ های اعمال شده در بازه های 30 روزه و 7 روزه متوالی محاسبه گردیده و در ابتدا و یا انتهای هفته و یا ماه، ترافیک مصرفی بازنشانی نخواهد شد.
  7. جهت جلوگیری از ترافیک های ناخواسته نظیر آپدیت شدن سیستم عامل ها و یا برنامه آفیس و یا در صورت نیاز به دانلود نرم افزار های خاص، پیشنهاد میگردد از سرویس های درون شبکه ای مرکز کامپیوتر (سرویس بروزرسانی نرم افزار – بانک نرم افزار و ....) در این خصوص استفاده نمایید.

جدول شماره یک: پهنای باند (سرعت) اختصاص داده شده به گروه های کاربری بر حسب Mb/s

شرح پهنای باند

(Mb/s)

دانشجویان مقطع کارشناسی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشجویان مقطع دکترا کارمندان دانشگاه اعضای هیأت علمی

دانلود

1Mb/s (128KB/s)

1Mb/s (128KB/s)

4Mb/s (256KB/s)

مرور صفحات وب

4Mb/s (512KB/s)

8Mb/s (512KB/s)

از ساعت 12 شب تا 8 صبح

3Mb/s (384KB/s)

توجه: پهنای باند اختصاص داده شده ممکن است در شرایطی به صورت مقطعی کم و یا زیاد شود.

جدول شماره دو: ترافیک مصرفی اختصاص داده شده به گروه های کاربری بر حسب GB

ردیف شرح ترافیک
(GB)
دانشجویان مقطع کارشناسی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشجویان مقطع دکترا کارمندان دانشگاه دسترسی های موقت اعضای هیأت علمی

روزانه

هفتگی

ماهیانه

∞

توجه: ترافیک های اختصاص داده شده ممکن است در زمانهای خاصی به صورت مقطعی اضافه گردد.

دفعات مشاهده: 1263 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر